TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğretmen Pelin Ekimci'nin okuluna taziye ziyaretinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bulut, İngilizce öğretmeni Pelin Ekimci için Battalgazi ilçesindeki Şehit Ahmet Özbulut İlköğretim Okulu'na taziye ziyareti gerçekleştirdi. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Bulut, merhm öğretmenin öğrencileriyle de biraraya geldi. İngilizce dersini takip eden Bulut, burada yaptığı konuşmada, dil öğreniminin önemine vurgu yaptı. Yabancı dil bilmenin çok faydalı olduğunu belirten Bulut, "Bir lisan bilen bir insan, iki lisan bilenin iki insan olarak değerlendirilir. Türkçe ile birlikte yabancı dil bilmek çok önemlidir. İletişim açısından sonraki yıllarda eğitim ve iş hayatında kolaylık sağlamaktadır. Bu bağlamda genç yaşta ve mesleğinin ilk yıllarında okulunuzda görev yaparken trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Pelin Ekimci öğretmeni rahmetle anıyoruz. Başınız ve başımız sağ olsun." dedi.

Öğrencilerin duygulandığı görüldü. Daha Sonra teneffüste okulda görev yapan öğretmenlerle biraraya gelen Bulut, eğitimcilere de başsağlığı dileğinde bulundu. Okul Müdürü Yusuf Işık da Pelin öğretmeni memleketinde yüzlerce kişinin katılımıyla defnettiklerini anlattı. Işık, kendisine rahmet dilediklerini kaydetti.

Editör: TE Bilisim