TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Özel bir televizyonda yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz' yarışma programında finale kalan Muğlalı 4 yaşındaki Baha Bayırlı, ailesi ile Muğla Valisi Fatih Şahin'i ziyaret etti.

Vali Fatih Şahin, yarışma programının her bölümünde bateri gösterisi ve sempatik hareketleriyle hem jürinin hem de seyircilerin beğenisini kazanan Baha Bayırlı’yı başarısından dolayı kutladı. Yaşına rağmen gösterdiği performansın önemli olduğunu ifade eden Vali Şahin, “Baha’da müthiş bir kabiliyet var. Kendisini severek ve beğenerek izliyoruz. Bu yaşta bu tür bir faaliyette bulunması büyük bir kabiliyetin göstergesi. Ülkemizde gün geçtikçe her alanda çok güzel işler yapılmaya başlandı. Bu anlamda Baha’nın gelecekte ülkeyi dünya çapında temsil edecek bir değer olacağını düşünüyorum. Anne baba olarak sizleri de tebrik ediyorum. Baha’nın buralara kadar gelmesinde emeğiniz büyük. Severek ve istenerek yapılan işte, insan başarılı olur." ifadelerini kullandı. Vali Şahin, Bayırlı'ya oyuncak otomobil hediye etti.

Baha ise “Muğlalı büyüklerim, ağabeylerim ve ablalarım SMS ile desteklerinizi bekliyorum. Yarışmada birinci olmak istiyorum.” dedi. Bayırlı'nın babası Zekeriya Bayırlı, Bodrum'da yaşadıklarını belirterek, Muğlalıların oğlu Baha'ya final programında SMS ile destek olmasını istedi.

Editör: TE Bilisim