Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Minik öğrenciler sordukları sorularla İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı hem terletti hem şaşırttı.

Muzaffer Barış Yurt İlköğretim Okulu Anaokulu 1. ve 2. sınıf öğrencileri Başkan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Okul müdürü Selma Şehirali ve müdür yardımcısı Cengiz Ocak'la birlikte gelen minik öğrenciler, Başkan Demirtaş’a önce okullarına yaptığı yardımlardan dolayı çiçek takdim etti. Başkan Demirtaş'ın 'Sormak istediğiniz sorunuz var mı?' demesi üzerine öğrenciler, "İşinizi iyi yapıyor musunuz?”, “Çocukluğunuzda belediye başkanı olma hayaliniz var mıydı?”, "Ailenize yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?” gibi spordan sağlığa, eğitimden kültürel faaliyetlere ve sosyal hayattan özel hayata kadar her konuda sorular yöneltti. Başkan Demirtaş sorulara içtenlikle cevap verdi.

Çocukların soruları karşısında çok sevindiğini dile getiren Başkan Demirtaş, onların gelecekte iyi yerlere geleceğini ümit ettiğini belirtti. Çocukların rahat şartlarda okumaları gerektiğini ifade eden Demirtaş, “Görüyorum ki; çocuklarımızın öz güvenleri yerinde. Biz de onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler ürettik. Çünkü onlar bizim çocuklarımız. Bizim geleceğimizdir.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası Muzaffer Barış Yurt İlköğretim Okulu Müdürü Selma Şehirali, “İlkadım ilçesinde eğitim yuvalarına eşit hizmet götüren eğitim gönüllüsü Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim