Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı


Miniklerden ‘yeni yıl’a özel kurabiyeler. Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi’nde buluşan minik ustalar, hünerlerini sergileyerek, birbirinden ilginç ve renkli kurabiyeler yaptı.
‘Yeni Yıl Kurabiyeleriniz Hazır Mı?’ sloganı ile gerçekleştirilen özel etkinlikte minik ustalar, marifetlerini konuşturdu ve birbirinden renkli kurabiyeler yaparak, anne ve babalarının da takdirini topladı.
Objektife birbirinden renkli görüntülerin yansıdığı organizasyonda; anasınıfı ve ilköğretim öğrencileri kurabiye yaparken tatlı bir rekabete girdi. Zaman zaman zorlanan öğrencilerin yardımına onları izleyen anneleri ve pasta ustası jüri üyeleri ile Hamur Organizasyon’un palyaçosu Zizi koştu.
İkişerli takımlar halinde Optimum içinde özel olarak oluşturulan bölgede kurabiye yapıp, jürinin değerlendirmesine sunan minikler büyük heyecan yaşadı.
Çukurova Aşçılar Derneği İkinci Başkanı Abdülmelik Özcan, Çukurova Aşçılar Derneği Genel Sekreteri Hatice Çıtla, Pastacılar ve Tatlıcılar Derneği Başkanı Metin Taylancı, ikinci başkan Zekeriya Yıldızoğlu, Ülker Eksper Danışman Ustaları Ömer Orak ve Ertaç Ötleş'in yer aldığı jüri, en nefis kurabiyeyi belirlemekte zorlandı. Minik ustaların yaptığı kurabiyelerin hepsinin birbirinden güzel olduğu kanaatine varan jüri, çözümü de yarışma için seçilen 10 özel okulun bütün öğrencilerini birinci ilan etmekte buldu.
Yarışmaya katılan tüm minik şeflerin ödüllendirildiği etkinlikte, minikler hem gün boyunca eğlendiler hem de kendi yaptıkları kurabiyeleri yemenin mutluluğunu yaşadılar.

Editör: TE Bilisim