BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Rize Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu'nun düzenlediği boyama şenliğinde, 5 ve 6 yaş grubundaki çocuklar yetenek ve hayal güçlerini yarıştırdı. Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu'nun bu yıl yedincisini düzenlediği şenlikte minikler dereceye girmek için mücadele etti.

Erken saatlerde Şahika Koleji'nde buluşan il genelinden 400 civarındaki anaokulu öğrencisi, yarışma öncesi okul bahçesinde kendileri için özel olarak hazırlanan oyun alanında heyecanlarını gidermeye çalıştı. Her öğrenciye tişört ve boya takımı hediye edilen yarışmada, heyecanlı oldukları gözlenen minikler, bir saatlik süre içinde en güzel resmi yapabilmek için ter döktü.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler gelecek hafta açıklanacak. İlk 30 öğrencinin ödüllendirileceği yarışmalarda birinci öğrenciye akülü araba, ikinci, üçüncü öğrenciye bisiklet ve ilk üç öğrencinin öğretmenlerine külçe altın verilecek. Ayrıca yarışmalarda ilk 100 içerisinde yer alan öğrencilere de madalya ve başarı belgesi takdim edilecek.

Okul Müdürü İsmail Akgül, yarışmanın çocukların özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Editör: TE Bilisim