LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Makina Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, Bursa’da bir KOBİ enventerinin çıkarılması ve mühendis istihdamının araştırılması gerektiğini söyledi.

Mart, TOSYÖV Bursa’nın İsmail Hakkı Kavurmacı başkanlığındaki yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MMO Şube Sekreteri Fikri Düşünceli, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feridun Tetik ve Şube Saymanı Fikret Çaral ile TOSYÖV’i ziyaret eden İbrahim Mart, KOBİ’lere devlet desteğinin yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi. KOBİ’lerin gelişimi için destek konusunun iyi değerlendirilmesi belirten Mart, Bursa’da bir KOBİ enventerinin çıkarılması ve mühendis istihdamının araştırılması gerektiğinin altını çizdi.

Teknolojik gelişmeleri takip eden, üreten, sürekli yeni gelişmelere açık olan ARGE’lerin önemine dikkat çeken Mart, aynı zamanda iş sağlığı güvenliği konusunda KOBİ’lere sistematik destek sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

TOSYÖV Bursa Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı da TOSYÖV’ün kuruluş amacını ve hedeflerini anlattı. Kavurmacı, sürdürülebilir kalkınma hedefi doğrultusunda vizyoner KOBİ’ler ortaya çıkarmanın zorunluluğuna işaret ettiği konuşmasında TOSYÖV Bursa’nın bu süreci başarı ile sürdürecek güce sahip olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilisim