BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Moda tasarımcısı Emre Erdemoğlu, Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Adana Kulübü'nce organize edilen söyleşide, iş görüşmesine giden kadınların mutlaka koyu renk giysileri tercih etmeleri gerektiğini söyledi.

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, 8 yıldır Türkiye'de, 4 yıldır da Adana'da faaliyet gösteren kulüplerinin Birleşmiş Milletler'in en sağlam danışmanlarından biri olduğunu söyledi. Katlav, "Bizler dünyanın en büyük kadın organizasyonu olan bir grubun içindeyiz. İstikrarlı ve barış içinde yaşayan bir dünya için kadın-erkek eşitliği saygısına dayanan, sosyal hayatın her düzeyinde ve alanında adil ve eşit bir konuma sahip olmak hedefindeyiz." dedi. Katlav, modacı Emre Erdemoğlu ile doğru bilip yaptıkları yanlışları öğrenmek istediklerini dile getirdiklerini sözlerine ekledi.

İtalya’da Mittel Moda’da 2012 'Most Creative Collection' ödülünün sahibi Adanalı moda tasarımcısı Erdemoğlu ise hem kadın hem erkek üzerine koleksiyonlar hazırladığını hatırlatarak, kadınların iş görüşmesine giderken optik renkler kullanabildiklerini, ancak kesinlikle koyu renklerin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi. İtalya'nın modanın başkenti olduğunu, ancak İstanbul'un da bu konuda çıtayı yükselttiğini anlatan Erdemoğlu, hazırladıkları koleksiyonların ilgi görmesinin şart olduğunu kaydetti. Erdemoğlu, "Koleksiyon hazırlamak ciddi bir süreç, satış yapamazsanız kan kaybedersiniz, markanız biter." ifadesini kullandı.

Katılımcıların merak ettiği modayla ilgili soruları cevaplamasının ardından BPW Adana Kulübü Başkanı Ayça Katlav, modacı Emre Erdemoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilisim