Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Muay Thai Federasyonu tarafından 25-27 Ocak 2013 tarihleri arasında 14 ilden 200 sporcunun katılımıyla Iğdır’da düzenlenecek olan Muay Thai Bölge Şampiyonasına Bitlis’ten 41 sporcu katılıyor.

    Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanı M. Salih Aygün, Muay Thai Federasyonu tarafından düzenlenecek olan şampiyonaya Doğu ve Anadolu Bölgesinden 41 sporcu katılımıyla en geniş katılımın Bitlis’ten gerçekleşeceğini söyledi.

    Şampiyonanın Minik-Yıldız Kadetler, Gençler Bay-Bayan ve Büyük Erkeler Muay Thai Bölge Şampiyonaları, Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası kategorilerinde yapılacağını kaydeden Asbaşkan Aygün şöyle konuştu:
    “ Şampiyonada Çocuklar ve gençler bay, bayanlar ile büyük erkekler, Muay Thai bölgeler şampiyonları, Türkiye şampiyonası ve wai kru çocuklar kategorileride düzenlenecek. Bu şampiyonaya Erzincan, Erzurum, Malatya, Elazığ, Tunceli, Ağrı, Muş, Bitlis, Bingöl, Van, Ardahan, Siirt, Kars, Iğdır illerinden toplam 200 sporcu katılacak. 41 sporcuyla en geniş katılımı Bitlis ilimiz sağlayacak. Bölge yürütme kurulu sorumlu asbaşkan ve bölge yürütme kurulu kararı gereğince şampiyonanın tartıları 25 ocak 2013 saat 14.00-16.00 arası yapılacak olup müsabakalara 26-27 ocak 2013 tarihinde yapılarak bitirilecektir. Sporculara, antrenörlere, idareci, hakem ve yöneticilere başarılar diliyorum.”




Editör: TE Bilisim