Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Bursa’nın Mudanya ilçesinde S.S. 23 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi’nin iki adaylı olağan genel kurulunda 6 oy farkla Mehmet Aslan başkanlığa seçildi.

Mudanya Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen 74 üyeden 68’inin katılım gösterdiği genel kurula Mudanya Belediye Başkanvekili Hayati Samast ile Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet İlhan da katıldı. İbrahim Mecit’in divan başkanlığındaki genel kurulda faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasından sonra 2015 mali yılı tahmini bütçesi 65 bin 950 TL olarak belirlendi. Kooperatif ortaklarından alınan aylık 60 TL üye aidatının yeni dönemde aynı kalmasına karar verilirken, yeni dönemde yönetim kuruluna huzur hakkı için başkana bin lira, üyelere ise 200 lira verilmesi kararlaştırıldı.

Kooperatife 15 yıldır başkanlık yapan Orhan Kaynar’ın yeniden aday olmadığı genel kurulda, üç yıldır ekibinde yer alan Mehmet Aslan’ın başkanlığındaki beyaz liste 36 oy alırken, mavi listeyle seçimlere katılan Alaattin Kılıç ise 30 oyda kaldı. İki yıllığına başkanlığa seçilen Mehmet Aslan’ın yönetiminde Mehmet Şen, Nihat Koçak, Emrah Demirci ve Orhan Kaynar görev alırken, Bülent Aksel, Metin Aydemir ve Muhsin Saydan ise denetim kuruluna seçildi. Başkan Aslan, birlik ve beraberlik içinde daha güzel işler başaracaklarına inancının tam olduğunu söyleyerek, tüm kooperatif ortaklarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim