Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulanan, koruyucu aile sayısını arttırmaya yönelik “Gönül Elçileri” projesi kapsamında Muğla’da keşkek dağıtıldı. Sınırsızlık Meydanı'nda açılan stanttaki dağıtıma Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ile gönül elçileri katıldı.

Vali Vekili Kurt, yaptığı açıklamada bakıma muhtaç çocukların aile ortamında yetişmesinin amaçlandığını belirterek, “Bu proje gerçekten ülkemizin kanayan bir yarasına parmak basmakta. Çocukların aile özlemi, anne baba sevgisi kolay kolay karşılanamıyor. İşte bu çalışmaları bir adım daha ileri götürerek, Gönül Elçileri programı yürürlüğe koyulmuştur. İlimizde bu programı yürütmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çaba göstermektedir. Bugüne kadar 544 aileye ulaşılmış, beş aileye çocuk teslim edilmiştir, 15 aile ise çocuklarını almak üzere çalışma yürütmektedir. İlgi gösteren halkımıza, projede çalışanlara ve basına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim