Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Muş Öğretmenevi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ali Çınar, müteahhit firmaya 3 ay süre tanıdıklarını söyledi. Çınar, bu süre sonunda öğretmenevinin hizmete gireceğini söyledi.

Vali Çınar, inşaat çalışmaları ile ilgili olarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Burada gazetecilere öğretmenevi inşaatının bu yıl bitmesi için firmaya 3 ay bir süre verdiklerini ifade eden Vali Çınar, şunları kaydetti: “Öğretmenevi inşaatı çalışmaları, nisan ayı itibariyle başlayarak hızla devam edecektir. İnşaatın tekniğine ve şartnameye uygun, eksiksiz yapılması için teknik kontrolümüz sürekli devam ediyor. Firmamıza bugün itibariyle 3 ay bir süre tanıdık. Bu süre zarfında bitirilmesi gerekiyor. Şartnamemizde bu süre yer almıştır. Aksi halde süre uzatılması mümkün olmayacaktır. Temennimiz, bu yıl tamamlanması ve eğitim camiasına hizmet vermesi olacaktır. Çünkü buna büyük ölçüde ihtiyacımız var.”

Öğretmenevinde, 5 kat ve 178 yataklı 700 kişilik bir konferans salonu bulunduğunu ifade eden Vali Çınar, “Burada çok kapsamlı sosyal bölümler olacak. Bir fitness salonu, vitamin bar, buhar banyosu, sauna, kuaförler, lobi, restoran, açık teras, mescit bölümleri bulunuyor. Bu inşaatın bitmesi ile birlikte şehrimizde güzel bir mimari estetik sağlayacaktır. Ayrıca, önemli bir ihtiyacı da giderecek öğretmenevinde misafirlerimizin ağırlanacağı çok konforlu odalar olacak.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim