Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi yönetimi, mart ayında İzmir’de yapılacak MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na sunum yapmak için sağlıkla ilgili kamu yöneticilerinin görüşlerini aldı.

MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Adem Bilgin ve İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Murat Özmedir’i ziyaret etti. MÜSİAD GİK toplantısına katılacak olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu bilgilendirecek bir sunum yapacaklarını ve bu bağlamda Antalya’da kamu kurumlarının yetkililerinin görüşünü almayı hedeflediklerini ifade eden Resul Lekesiz, dernek olarak ortak akılla, en iyiyi ortaya koymayı hedeflediklerini söyledi.

Bilgin ve Özdemir, misafirlerine; sağlık alanındaki mevcut durum, yürütülen çalışmalar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi. Adem Bilgin, sağlık serbest bölgeleri üzerinde dururken, Murat Özdemir Antalya’da kanser tanı ve tedavisine yönelik çalışmalar yapılabileceğini belirtti.

Editör: TE Bilisim