ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi’nin yeni yönetimi belli oldu. Geçen hafta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla yapılan 19. genel kurul toplantısında tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Abdurrahman Çabuk bir yıl için daha seçilmişti. MÜSİAD İzmir Şubesi tarihinde ilk defa bir kadın başkan yardımcısı olurken 25 kişilik yönetim kuruluna iki kadın üye girdi. Denetim kurulunda da yine bir kadın üye yer aldı.

MÜSİAD Şube Başkanı Çabuk, yaptığı açıklamada 22 yıl zarfında birçok ilke imza atıp tecrübe kazandıklarını belirterek, “Ülkemizin sahip olduğu büyük potansiyele inanarak çıktığımız yolda, Türkiye’nin ilerlemesi adına 22 yıldır çalışıyoruz. Günden güne büyüyor, Türkiye’nin ve dünyanın her köşesine yayılıyoruz. MÜSİAD çatısı altında toplanan işadamlarına özgüven, vizyon ve yeni pazarlar kazandırıyor, onların Türkiye ekonomisine daha fazla katkı sağlamasına imkan oluşturuyoruz.” dedi.

MÜSİAD İzmir Şubesi’nde başkan yardımcılıklarına Ümit Ülkü, Cüneyd Dayhan, Tanfer Kemerli, Mehtap Uçar, Ünal Soytekin, Eyüp Sabri Dinler ve Murat Unganer getirildi. 2013 yılında görev yapacak yönetim kurulu Yusuf Aydın, Veli Gürler, Musa Uygul, Rahmi Genç, Erhan Ünver, Aslan Bilgi, Mustafa Can, Gerçek Tekin, Onur Akgün, Şenol Günaydın, Ahmet Mutlubaş, Sedat Bay, Ahmet Ayakdaş, Ergin Aktaş, Nevzat Şahin, Musa Turan ve Hüseyin Yağcı, denetleme kurulu ise Fatih Toksal, Mustafa Alkan, Veysel Güldoğan, Sevinç Özel, Abdullah Bakar ve Serdar Aydoğan’dan oluştu.

Editör: TE Bilisim