YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Muş merkezde Muhtarlar Derneği açıldı. Açılış, Vali Ali Çınar, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

    Açılışta konuşan Vali Ali Çınar, “Evet arkadaşlar muhtarlar derneğimizin şube binasını hayırlı olsun diyerek açıyoruz. İnşallah buradaki şubemiz köylerimize verilecek hizmetlerde olumlu katkı yapacaktır. Tabi valiliğe yakın olması münasebetiyle de daha sık etkileşim içerisinde olacağız.” dedi.

    Ziyaret Nahiyesine muhtarı Hüseyin Sevinç, “Hoş geldiniz baş göz üstüne geldiniz. Bu gün derneğimizin açılışı vardı. Başkanımız ilgilendi. Biz de milletimize vatandaşımıza yardımcı olmak için valiliğin karşısına muhtarlar derneğini açtık. Milletimiz işlerini daha rahat hal edebilecek. Vatandaşlar buraya gelip oturuyorlar, namaz kılıyorlar. Valimizde encümenimizde bize yardımcı olacak. Biraz sıkıntı çeksek de buna değdi. Siz de tekrardan hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.

    Üç Evler Muhtarı ise dernekle birlikte sıkıntılarının giderileceğini ve yetkililerin kendilerine yardımcı olacağını söyledi.


Editör: TE Bilisim