Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Naksan Holding çalışanları, Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Boybeypınarı köyünde bulunan ilkokula teknoloji ve kırtasiye yardımında bulundu. Sosyal medya aracılığı ile gelen mesajı karşılıksız bırakmayan Naksan çalışanları, eğitim için seferber oldu.

        Öğrencilerin hijyenik koşullarda, bilgi ve teknolojiye hakim, en yüksek eğitim standardıyla yetiştirilmesinin en büyük arzuları olduğunu belirten Naksan Holding İletişim Sorumlusu Hasan Küçükusta, “Bu yardımlarımızla çocuklarımızın ihtiyaçlarına destek olmaktan çok mutluyuz. Özellikle okumaya hevesli ancak imkânları kısıtlı olan öğrencilere ulaşmak ve onların önünü açmak adına bu tür desteklerin çok önemli olduğunu da ifade etmek istiyorum.” dedi.

        Boybeypınarı İlkokulu Müdürü Betül Bayhan, Naksan Holding’e gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek, “Okulumuz birleştirilmiş sınıf eğitimi veren bir okuldur. Geleceğimiz olan yavrularımıza iyi bir eğitim vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapılan destekler minik yavrularımıza umut ışığı oldu.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim