YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Nevşehir Özel Lara Koleji, 'Okuyan okul okuyan veli' projesi kapsamında veliler için de kitap okuma yarışmaları düzenliyor. Okul yönetimince belirlenen kitaplar anne ve babalara tavsiye ediliyor ve ay sonunda yapılan sınavla velilerin kitapları okuyup okumadıkları kontrol ediliyor. Başarılı olan velilere ise hediyeler veriliyor.

Okul Müdürü Ulaş İnönü, kitap okumanın sadece öğrenciler için değil tüm insanlar için önemli olduğunu düşünerek “Okuyan Okul, Okuyan Veli ” sloganıyla öğrenci velilerinin de kitap okumasını sağlamak amacıyla bu kampanyayı düzenlediklerini belirterek, "Her ay yüzü aşkın velimiz bu kampanyaya katılarak kitap okuyor. Amacımız yapacağımız diğer kampanyalarla birlikte her evde kitap okuma alışkanlığının gelişmesine katkıda bulunmaktır ” şeklinde konuştu.
Kitap okuma sınavlarıyla ilgili konuşan öğrenci velisi Ayten Kaya “ Böyle bir organizeye imza atan okul idaremize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız. Hiç olmazsa bu sayede hem kitap okuduk hem de sınav heyecanını yaşayarak çocuklarımızın sınavda neler hissettiğini daha iyi anladık. ” dedi.

Editör: TE Bilisim