TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Diyarbakır Özel Nil Koleji, okullar arası basketbol müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde il birincisi oldu. Okul basketbol takımı, bölge yarışmasında Diyarbakır’ı temsil edecek.

Diyarbakır’da müsabakalar Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Nil Koleji ile Şehit Namık Tümer Ortaokulu arasında geçen final maçı, uzatmaların ardından 61-52 sona erdi. Bu skorla Nil Koleji, Diyarbakır şampiyonu oldu. Okullarına şampiyon olarak dönen ilköğretim okulu basketbolcuları, arkadaşlarının omuzlarında okula girdi.

Okulun art arda sekiz yıldır şampiyon olduğunu hatırlatan okul müdürü Ali Pehlivan, bir hafta süren turnuvanın yorucu ve çekişmeli geçtiğini söyledi. Pehlivan, “Bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan okul takımımızı tebrik ediyorum. Bölgede Diyarbakırımızı temsil edecek olan okulumuzun, sorumluluğunun farkında olarak üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine güvencim tamdır. Bu şampiyonlukta emeği olan takım antrenörümüz Gökhan Yıldırım’a, takımda görev yapan tüm öğrencilerime teşekkür eder, bundan sonraki bölge maçlarında başarılar dilerim.” dedi.

Turnuvada Nil Koleji birinci, Şehit Namık Tümer Ortaokulu ikinci, Sabri Güzel Ortaokulu üçüncü ve Eflatun Koleji ise dördüncü oldu.

Editör: TE Bilisim