LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 13. Genel Kurulun'da Başkanı seçilen Tahir Nursaçan sanayicilere teşekkürlerini sundu. Nursaçan, “Bu sonuç Kayseri’nin dirilişidir” dedi.

Kayseri'de bir milat olarak tanımlanan bir dönemin başladığını ve bu seçim ile Kayseri'nin kazandığını belirten Nursaçan, "Bu sonuç Kayseri sanayisinin dirilişidir. Bu başarıya katkıda bulunan, emeği geçen ve dualarını esirgemeyen herkese şahsım ve ekibim adına teşekkür eder, Cenab'ı Allah'tan sağlık, afiyet, helal kazanç dolu bir dönem geçirmeyi dilerim." diye konuştu.

Genel Kurulun gece geç saatlere kadar sürdüğünü ve tüm sanayinin büyük heyecanla programın sonuna kadar seçime sahip dikkat çeken Nursaçan şunları söyledi; “Kayseri organize sanayisi bu seçimi ilk defa bu kadar ciddiye almıştır. Kayseri Organize Sanayimizin 1152 üyesinden 930 oy kullanarak Kayseri ye sahip çıkmayı bildi. Katılımcıların 541'i ise bize oy kullanarak bizi ekip olarak yönetime layık görmüştür. Bize düşen bundan sonra bu ciddiyetle sanayisine sahip çıkan, kıymetli sanayicilerimize hizmet vermek olacaktır."

Gelen tebrikler ile organize sanayinin sessiz çoğunluğunun sesi olduklarımı tekrar fark ettiklerini belirten Nursaçan, "Sonuçların açıklanması, yönetim kurulu arkadaşlarımızın telefonları kilitlendi. Gelen tebrikler, anlatılan teşekkürler tarif edilemez. Ayrıca sayın bakanımız, valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız dahil aldığımız her bir tebrik bizi mutlu ediyor. Bizim adaylığımız ne bir siyasi partinin nede bir ideolojinin sonucudur. Biz sanayicinin sıkıntısını çözmek, Kayseri'nin ekonomisini ayağa kaldırmak için aday olduk. Kimsenin bizim çalışma ve çabalarımızı kendilerine mâl etmesin istemeyiz, etik bulmayız." dedi.

Daha sonra Başkan Nursaçan, sözlerini daha önceki dönemlerde görev almışlara teşekkür ederek tamamladı.

Editör: TE Bilisim