Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Ali Köksoy, esnafın dertlerini ilk ağızdan ifade etmek amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi. Toplantıya Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve ayakkabıcılar katıldı.

Oda Başkanı Köksoy, ayakkabıcılar sitesinde faaliyet gösteren esnafın sıkıntılarına değinerek, "Türkiye’deki 800 noktaya ayakkabı satışı olan Ödemiş Ayakkabıcılar Odası'nın faaliyet gösterdiği sitenin şehirdışında olması nedeniyle sorunlarımız biraz fazla. Bunlar çalışanların ulaşım güçlüğü, site yolunun bozuk olması, anayol sapağında sinyalizasyon bulunmayışı, sitedeki dükkanların beyan değerlerinin yüksek oluşu nedeniyle ödenen yüksek vergiler.” dedi. Problemleri dinleyen Kaymakam Dölek ise, “Biz işin yapılmasını sağlayan ve koordine eden makam olarak, sorunları muhataplarına aktarıp takibini yapacağız. Sizler de burada istihdam sağlayan esnaflar olarak müracaatlarınızın akibetini sürekli takip edin. Ayrıca sektörün daha da gelişmesi için ar-ge, marka tescili, ithalat, ihracat ve fuarlara daha çok önem vermeliyiz.” şeklinde konuştu. Başkan Keskin de sorumluluk alanına giren konularda belediye imkanlarıyla hizmet getireceklerini söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Metin ise sinyalizasyon konusu üzerine çalışılacağını ifade etti.
Editör: TE Bilisim