Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Burdur Özel Alpaslan Ali Can Koleji, lise son sınıf öğrencilerini, üniversite tercihlerinde yardımcı olmak üzere mesleğin uzmanlarıyla buluşturuyor.

        Kariyer Günleri'nde son olarak Burdur Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Uğur Altınışık, öğrencilerle buluştu. Öğrencilere doktorluk mesleğiyle ilgili bilgi veren Dr. Altınışık, başarının sırlarını anlattı.

        Başarının; kararlılık ve bunun ardından gelecek disiplinli bir azmin sonucu olduğunu vurgulayan Altınışık, “Bu yüzden önce temel bir hedef belirlemeli, bu doğrultuda hedefinize odaklanarak onu elde edinceye dek büyük bir kararlılıkla çalışmalısınız. Hedefinizi size, karakterinize, psikolojik yapınıza en uygun olacak şekilde belirlemelisiniz.” dedi.

        Ülkenin bugün dürüst, çalışkan, işini doğru ve en iyi şekilde yapan insanlara ihtiyacı olduğunun altını çizen Altınışık, öğrencilerden ne iş olursa oldun en iyi ve doğru yapmalarını istedi.

        Öğrencilerin sorularını cevaplayan Altınışık, öğrencilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Öğrencilerle sadece okulda değil, onların geleceklerine yönelikte eğitim verdiklerini vurgulayan Kolej Müdürü Abdullah Sarıca ise “Kariyer günlerimiz devam edecek. Öğrencilerimizin geleceğine yönelik daha isabetli tercihler yapması sağlıyor. Çünkü hiçbir öğrencimizin sevmediği bir mesleği tercih etmesini istemeyiz. Uğur Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Doktorluk mesleğini öğrencilerimize çok etkili anlattı.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim