YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Ardahan Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak başlatılan kayak kursuna 60 öğrenci katılıyor. Günde 4 saat kayak eğitimi alan öğrenciler, yarıyıl tatilini kayak yaparak geçiriyor. Antrenör Hakan Fırıncı eşliğinde kaymayı öğrenen öğrenciler, kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı kayak tesislerinde karın keyfini çıkarıyor.

Antrenör Hakan Fırıncı, hafta içi günde 4 saat olmak üzere, yarıyıl tatili boyunca öğrencilere kayak kursu verdiklerini kaydetti. Öğrencilerin kayak kursuna yoğun rağbet gösterdiğini ifade eden Fırıncı, minikler ve yıldızlar olmak üzere 2 gruba ayırmak zorunda kaldıklarını dile getirdi. Öğrencilere kayak eğitimi verdiklerini ve öğrencilerin bunda başarılı olduğunu anlatan Fırıncı, herkesi kayak merkezine beklediklerini sözlerine ekledi.

Kayak yapmaya yeni başlayan öğrenciler ise Ardahan'da kayak fırsatını değerlendirdiklerini dile getirdi. Yarıyıl tatillerini en iyi şekilde geçirdiklerini söyleyen öğrenciler, kaymanın çok zevkli olduğunu, pistin kısa olmasına rağmen kayak için uygun olduğunu kaydetti.

Editör: TE Bilisim