Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Özel İkbal Koleji başarılı sporcular, antrenörler ve Okul Sporlarına katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü onuruna bir yemek düzenledi.
    Özel İkbal Kolejinde düzenlenen yemeğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Müdür Yardımcısı Fevzi Bener, Şube Müdürleri, Antrenörler, öğretmenler ve sporcular katıldı.
    Özel İkbal Koleji Okul Müdürü Erhan Karabekmez, "Okul sporlarının öğrencilerimizin derslerine engel olmadığını ve aksine başarılı öğrencilerimiz içersinde farklı branşlarda spor yapan öğrencilerimizin olması bizleri mutlu etmiştir.” dedi.
    Gençlerin ve öğrencilerin tüm branşlarda spor yapabilmeleri için bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı da "Adıyaman’da 7-8 yıl önce lisanlı sporcu sayısı 1.200 iken bugün bu sayısı 38.467 olmuştur. Amacımız Beden Eğitimi dersi alan öğrencilerimize fiziki şartları iyi salonlarda ve eskizsiz malzemelerle eğitim vermeye çalışan okullarımıza destek olarak, gençleri geleceğe hazırlarken onların dersleriyle birlikte spor yaparak gelişimlerini sağlayabilmeyi hedefliyoruz. Türkiye artan bir genç nüfusa sahip. Özellikle Okul Sporları konusundaki çalışmalarımız öğrencilerimizin tüm branşlarda spor yapabilmelerine ve kendilerini geliştirtebilmelerine imkan sağlamaktadır." diye konuştu.

    Özel İkbal Koleji başarılı sporcular, antrenörler ve Okul Sporlarına katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü onuruna düzenlediği yemeğin ardından Okul Müdürü Erhan Karabekmez, İkbal Koleji binasını misafirlere gezdirerek spor tesislerini ve dersliklerlerde verilen eğitim hakkında bilgiler verdi.
    Okul Sporlarına katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, İkbal Koleji Müdürü Erhan Karabekmez’e teşekkür plaketi takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim