ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD) ve Sosyal Destekleme Projesi (SODES) İşbirliğiyle eğitim faaliyetlerine devam eden Kars Okuma Salonları öğrencileri Sarıkamış Bayraktepe Kayak Merkezi'ni gezdi.

Kars ve 7 ilçeden öğrenciler, kendi yaşadıkları alanların haricinde yeni yerler görme fırsatının sunulduğu geziye, 40 araçla katıldılar. Burada dikkatlerden kaçmayan ise öğrencilerin üzerindeki heyecandı. Öğrencilerin yüzde 90’nı ilk defa bir kayak merkezi görmenin mutluluğunu yaşadı.

Okuma Salonları Müdürü Yusuf Bakır, ders faaliyetlerin dışında çeşitli sosyal aktivitelerle öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini bu çerçevede, öğrencilerine kayak turizminin parlayan yıldızı Sarıkamış’ın kayak merkezini görüp tanımalarına fırsat sunduklarını ifade ederek, "Öğrencilerimiz, Kars’ta yaşamalarına rağmen görmedikler birçok yer bulunuyor. Bunlardan biri Sarıkamış Bayraktepe kayak merkeziydi. Bu gezi sayesinde hem eğlenmiş hem de yanı başımızdaki turizm değerini görmüş oldular." dedi.

KARSİAD Başkanı Sultan Murat Dereci’de yaptığı açıklamada, bu ve benzer faaliyetlerle okuma salonlarına devam eden öğrencilerin her yönüyle yetişmiş insanlar olarak topluma katılmalarını amaçladıklarını kaydederek, "Bu faaliyetlerde bizden desteklerini esirgemeyen Kars’lı işadamlarına ve SODES’e teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim