Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) tarafından, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi'nde açılan TAGİD Murat Bey Okuma Salonu, mahalle öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor. Okuma salonunda öğrencilerin okul derslerine takviyede bulunularak, sosyal ve kültürel faaliyetler yapılıyor.

TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, "TAGİD Murat Bey Okuma Salonu, öğrencilerimizin okul derslerine takviyede bulunduğu gibi öğrencilerimizin kültürel ve sosyal yanlarının da gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Kitap okuma kulübünün organize ettiği 6.sınıf öğrencilerine yönelik kitap okuma yarışmasının hediyeleri çekilişle verildi. Her 300 sayfa kitap okuyan öğrenci bir çekiliş hakkı kazandı. Okuma şenliğinde haftada bin 500 ve 2 bin sayfa kitap okuyan öğrencilerimizde oldu. Öğrencilerimizin okumalarını geliştirme, hızlı kavrayabilme, pratik düşünceye sahip olabilme, olayları farklı açılardan görebilmek, okul derslerine yardımcı olmak, sınavlara hazırlık için etütler ve birebirlerle eğitimi desteklemekteyiz. Okuma şenliğimizin ilkini başlatmış olduk ve yeni eğitim faaliyetleri de düzenleyeceğiz.’’ dedi.

    Kitap Okuma Kulübü'nün düzenlemiş olduğu okuma şenliğinde öğrencilere hediyeler dağıtıldı. Şenliğe öğrenciler velileri ile birlikte katıldı.

Editör: TE Bilisim