YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN YAĞMURDERE ESKİ DEĞİRMEN
Ondokuz Mayıs Üniversitesi güvenlik personeline, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na bağlı kulüplerden olan Avcı Wing Tsun Escrima kulübü tarafından, “Etkisiz hale getirme, yumuşak kontrol ve silahlı/silahsız savunma taktikleri” konularında uygulamalı eğitim verildi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Pembe Salonda gerçekleştirilen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, Güvenlik Müdürü Recep Agce ve güvenlik personeli katıldı.
Seminer öncesi açılış konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, “Kampüs alanımız 24 saat kameralar ile izlenmektedir. Ancak oluşan kör noktalarda sizler hassasiyet göstererek oluşabilecek olumsuzluklara karşı teyakkuzda olmalısınız. Ayrıca, kampüs içinde meydana gelen olaylarda devlet malını korumaya özen göstermek ve oluşabilecek hasarlarda eksiksiz tutanak tutup delilleri kayıt altına almanız önemlidir. Gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum. Eğitiminizde başarılar dilerim.” dedi.
Konuşmanın ardından, Avcı Wing Tsun Escrima kulübü eğitmenlerinden Kenan Kara ve Hakan Kuyumcu uygulamalı olarak Güvenlik tekniklerini gösterdi. İki aşamada gerçekleştirilen seminere tüm güvenlik personeli katıldı.

Editör: TE Bilisim