TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Atakum Halk Eğitim Merkezi arasında, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı müşterek sertifika programlarının açılması yönünde imzalanan protokol kapsamında, toplam kırk saat süren, “Ağır ve Tehlikeli İşlerde Sınai ve Tıbbi Gazlar Üretim, Dolum ve Depolama” eğitimi sona erdi.

Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törene; Atakum Kaymakamı Salim Demir, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın, Yeşilyurt Demir Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu, Atakum Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Hasan Tanrısever, OMÜSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fevzi Serkan Özdemir ve OMÜSEM Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İsmail Kaya katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın, “Üniversitede üretilen bilgiler, eğitimler sayesinde sanayide çalışan elemanları daha kaliteli ve yetkin hale getiriyor. Ayrıca sanayide çalışan arkadaşların pratik yapmaları açısından okulumuzun da önemi çok büyük. Sertifika alan arkadaşlara başarılar diliyorum, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Atakum Kaymakamı Salim Demir, “Can ve mal güvenliği için önemli olan bu eğitimden çok mutluyum. Bu etkinliklerin Türkiye’de nadir olduğunu düşünüyorum. Bu işbirliğinden doğan eğitimlerin devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Demir Çelik MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Dervişoğlu da işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sertifika alanlara başarılar diledi. Konuşmaların ardından, Yrd. Doç. Dr. Özgür Özdamar, Öğr. Gör. Ahmet Böğrek ve Öğr. Gör. Yusuf Yakut tarafından katılımcılara sertifikaları verildi. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim