LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Samsun’da faaliyet gösteren Ordu Sevgi Derneği üyeleri, Ünye’yi ziyaret etti. Dernek üyelerini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu karşıladı.

İlk olarak Batı Arıtma Tesislerini gezen Sevgi Derneği üyeleri, Batı Arıtma Tesisleri Teknikeri AK Parti Ünye Gençlik Kolları Başkanı Sefa Okutucu'dan bilgi aldı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu burada, yaptığı konuşmada, "Samsun’da yaşayan Ordulular, Ordu Sevgi Derneği Başkanı ve üyeleri, komşu ilimiz Samsun’da yaşayıp memleketlerinizi böyle bir ekip ile gezip görmek istemeniz bizleri haliyle memnun etmiştir. Ünye’de altyapının yanında sosyal aktivitelere, turizme, park ve bahçelere, istihdama ve spor gibi birçok alanda hizmet vermeye gayret gösterdik. Bugün inşallah bunları sizlerle paylaşıp beraber göreceğiz. İlçemize böyle bir organizeyi düzenlediğiniz için sizleri kutluyorum." dedi.

Başkan Arpacıoğlu tesisleri gezen dernek üyelerine Çamlık ve Müze Evi’ni de tanıttı. Müze Evi’nden sonra Atatürk Parkı’nı gezen ziyaretçiler günün anısına Manolya ağacı dikti. Ardından da Binicilik Tesisleri’ne geçen ziyaretçiler burada ata bindi.

"ORDULUYUZ AMA BUGÜNE KADAR BU GEZDİKLERİMİZİN FARKINDA OLAMADIK"

Ordu Sevgi Derneği Başkanı Hasan Varol, "Biz de Orduluyuz. Orduluyuz ama bugüne kadar bu gezdiklerimizin farkında olamadık. Daha memleketimizi tanıyamamışız. Bizim memleketimiz her yerden güzel bir memleket. Bugün sabahtan akşama kadar hem toplum yaşam alanları ile yapılan hizmetleri bizlerle paylaşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bugün çok güzel bir gün oldu. Hem Ünye’nin en güzel yerlerini gezdik. Hem ikramların en güzelini bizler ile paylaştılar. Bu memleket sevdasını bizlerle paylaşan Başkan Arpacıoğlu’na üyelerim adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan Arpacıoğlu’da günün anısına dernek başkanı Hasan Varol’ a plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim