Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var Erzurum Horosan'da halk otobüsü şarampole uçtu! Ölü ve yaralılar var
Bursa merkez Osmangazi Belediyespor Kulübü atletizm sporcuları Türkiye rekoru kırdı.

    Hafta sonu İstanbul Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen 16 yaş altı ve çoklu branşlar salon Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu.

    Yıldız Kızlarda yarışan Osmangazi Belediyespor sporcusu Tuğba Yeni, yarışmaların birinci gününde 60 metre engellide 590, yüksek atlamada 771, gülle atmada 501, uzun atlamada 459 ve 800 metrede 730 puan aldı. Yeni, toplamda 3 bin 51 puana ulaşarak, Yıldız Kızlar Pentatlon Salon Türkiye rekorunu kırdı.

    Osmangazi Belediyespor takımının salonda aldığı sonuçlar şöyle: 16 yaş altı salon Türkiye Şampiyonası’nda Tuğba Yeni 400 metrede 61 saniyelik derecesi ile Türkiye 2.’si, yüksek atlama kategorisinde 1.65’lik derecesi ile yine Türkiye 2.’si oldu. Semanur Efe ise 3 adım atlama kategorisinde Türkiye 2.’si olurken, Melek Zübeyde Şahinoğlu aynı dalda üçüncü sırayı aldı. Çoklu Branşlar (Pentatlon) yarışlarında ise rekoru Tuğba Yeni, Türkiye şampiyonu olurken Rumeysa Efe Türkiye 2.’si oldu.

Editör: TE Bilisim