BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE? BAYBURT'TA HÜZÜN VERİCİ SAHNE... BU GİDİŞ NEREYE?
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, bu sezonda belediye olarak 85 km asfalt yol ile 65 km parke yol olmak üzere toplam 150 km yol yapacaklarını belirtti.en

Asfalt yol yapım sezonu Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi İmam-ı Azam Bulvarı 2. etabında kurban kesilerek başladı. Mahalle sakinleri ile çalışmaları izleyen ve bir ara asfalt yol yapım aracını da kullanan Başkan Kadir Kara, bugünden itibaren yol yapım çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. 2015 yılında yapılacak tüm yolların mahalle mahalle, sokak sokak planlamalarının yapıldığını dile getiren Başkan Kadir Kara, "Zamanı verimli değerlendirme adına aynı anda birkaç noktada yol yapım çalışması yapılacak. Bugün başlattığımız asfalt sezonu ile 85 km. asfalt yol yapacağız. Önümüzdeki hafta başlayacak parke yol yapım sezonu kapsamında da 65 km. parke yol ve kaldırım yapmayı planlıyoruz. Allah’ın izni ile bu sezon toplam 150 km. yol yapacağız." şeklinde konuştu.

Bu zaman kadar neden bekledikleri ile ilgili eleştirilere de açıklık getiren Başkan Kadir Kara, bu yıl aşırı yağışlar nedeni ile yolların çok bozulduğunu, yapılacak yolların kalıcı olması için hava koşullarının iyileşmesini beklediklerini söyledi. Yol yapımının ciddi maliyetlerinin olduğunu ve geçen süreç içerisinde bu maliyetler için finansman hazırlıklarını yaptıklarını ifade eden Başkan Kadir Kara, yapılacak 150 km’lik yolun tüm finansmanın hazır olduğunu ve kesintisiz bir şekilde hızla yolların yapılacağını kaydetti.

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı İsmail Yücel, asfalt sezonuna kendi mahallelerinden başlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. 2009’dan bu yana mahallerine devamlı olarak hizmet geldiğini söyleyen muhtar Yücel, bu güzellikleri mahallelerine kazandıran Başkan Kadir Kara’ya ve ekibine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim