ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Osmaniye'de 3 gün devam edecek olan Tarım, Otomobil ve Gıda Fuarı törenle açıldı.

Kapalı Salı Pazarı yerinde 50 firmanın katılımı ile hazırlanan fuarın açılışını Osmaniye Vali Yardımcısı Ali Çağlar, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kırgın, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Aykut Gül ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam birlikte yaptılar.

Fuarların çok önemli etkinlikler olduğunu belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, “Bilindiği gibi çiftçilerimiz önceki yıllarda çevre illerde açılan fuarlara 20-30 kişilik gruplar halinde gitmek zorunda kalıyordu. Modern tarımın nasıl yapıldığını, yeni tarımsal malzemelerin, araçların neler olduğunu oralarda görebiliyorlardı. Fakat son yıllarda ilimizde açılan tarım fuarı sayesinde çiftçilerimiz başta olmak üzere bütün Osmaniyelilerin ayağına kadar yenilikler geliyor. Ben bu fuarın açılışına öncülük eden Osmaniye Belediyesine ve firma yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Sağlam, fuarda sergilenen bin 400 alet ve ekipmana 2007 yılından bu yana toplam 4.5 milyon TL. hibe desteği verildiğini belirtti.

Editör: TE Bilisim