ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Koordinesinde Osmaniye ilinde köyler ve mahalleler arası futbol şöleni düzenlenecek.

Cevdetiye Sporcu Eğitim Merkezi'nde Köy ve Mahalle Muhtarları ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevli Polis Memurları ile yemekli toplantıda bir araya gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Türkiye, özellikle son yıllarda birbirinden önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak bu alanda ne kadar güzel işlere imza atabileceğini kanıtladı. Osmaniye de bizim için çok önemli. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Spor Tesislerinin artması ile birlikte biz de spor alanında en iyi sonuca ulaşabilmek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Spor adına Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Köy ve Mahalle Muhtarları ile ortak olarak futbol şöleni düzenlemeyi planladıklarını belirten Demir, "Amacımız mahalle ve köylerde spor yapmaya imkan bulamayan 7’den 70’e herkese spor yaptırmak, spor kültürünü köylere ve tüm yerleşim yerlerine yaymak, özellikle yeni yetişen nesillere sporu sevdirmek, spor kültürünü aşılamak, spor yapan nesiller haline getirmektir." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ileri yaş gruplarında görülen her türlü hastalıkların önüne spor yaparak geçmeyi hedeflediklerini de belirtti.

Editör: TE Bilisim