ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Abuzer Gaffar-i yolunda muhteşem bir otogar yapmak için çalışmamız var. Tapu işlemleri bitti. Allah nasip ederse bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Otogarımız tamamlandığında Güneydoğu'nun en güzel otogarı olacak." dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nde(ESOB) bir araya geldiği esnaflara hizmetlerini anlatan Büyükaslan, "Şehrimizin doğusunu kalkındırmak için doğuya önemli yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda Abuzer Gaffar-i yolunda muhteşem bir otogar yapmak için çalışmamız var. Tapu işlemleri bitti. Allah nasip ederse bu yıl içerisinde ihalesini yapacağız. Otogarımız tamamlandığında güneydoğunun en güzel otogarı olacak. Bununla birlikte 400 yataklı devlet hastanesi o bölgede yapılıyor. Marangozlar Sitesi’ni, Sebze Hali’ni oraya taşıdık. O bölgeyi imara açtık. Bu vesile ile doğu tarafı da tıpkı batı tarafı gibi kalkınıyor." dedi.

Göreve gelmeden önceki dönemlerde Adıyaman’da su sıkıntısı yaşandığını anlatan Büyükaslan,
"Özelikle yaz aylarında sürekli kesiliyordu, çünkü nüfus hızlı bir şekilde büyüyordu. 2004 yılında seçildiğimizde, nüfusumuz ortalama 165-170 bin civarındaydı, bugün 240 bin civarında. Biz bununla kalmadık Karadağ mevkiinde de 6 adet kuyu açtık. Havşeri suyumuz gelmezden önce buradan da su alıyorduk. Her kuyuda 22 litre olmak üzere, saniyede 132 litre su alıyoruz kuyulardan." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim