LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Samsuna'da faaliyet gösteren Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette bir konuşma yapan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, ’’Geçtiğimiz ay genel kurulumuzu yaparak yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. 14. dönem yönetim kurulu üyelerimizle beraber, size nezaket ziyareti yaptık. Sizlerle tanışmak istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için öncelikle çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan, derneğe başarılar diledi, yeni yönetime 'hayırlı olsun' temennilerini iletti. Emniyet Müdürü Özaslan, “Çarşamba birçok ilden büyüktür. Yerel yönetimin sosyal alan çalışmaları ilçeye nefes aldırmış. Çarşamba Avrupa havasına sahip bir ilçedir. Her zaman bizlere ulaşabilirsiniz.” diye konuştu.

        Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan'a cam işlemeli plaket takdim etti.

Editör: TE Bilisim