TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Bayburt İffet Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Aba Koleji velileri arasında tatlı yarışması düzenlendi. Şerbetli ve sütlü tatlı kategorisinde düzenlen yarışmaya yaklaşık 20 kişi katıldı.

Bayburt Valisi Hasan İpek’in eşi Gülten İpek ve Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polrullat’ın eşi Kerime Polat, Bahane Pastanesi'nin sahibi ve işletmecisi Turgut Çalışkan ve Bayburt Lokantası aşçısı Emah Eraslan jüri üyesi olarak katıldığı yarışmada bir birinden lezzetli tatlılar yapıldı.

Aba Koleji Müdürü Bekir Saliç, "Amacımız anneleri yarıştırmak değil, velilerimiz arasında bir kaynaşma ortamı tesis etmektir. Aba Koleji olarak bu türlü organizasyonlara devam ederek okulun sadece öğretmen ve öğrenciden ibaret olmadığını eğitimde asıl başarının yakalanması okul-aile iletişiminden geçtiğine dikkat çekmek istiyoruz. Velilerimize beklenenin üzerinde katılım sağladıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi

Bütün katılımcılara katılım belgesinin verildiği programda şerbetli tatlılar kategorisinde Münevver Turgut, sütlü tatlılar kategorisinde Nagihan Bayhan birinci oldu. Çeşitli hediyelerin verildiği yarışma sonunda toplu şekilde hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilisim