Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Kütahya’nın Simav ilçesinde bulunan Özel Bahar Koleji Anaokulu öğrencileri, "Geri Dönüşüm" konulu bir defileye çıktı. Öğrencilerinin hayal gücünü arttırmayı ve geri dönüşüm konusunda duyarlı hale getirmeyi amaçlayan etkinlik, okulun öğretmenleri tarafından hazırlandı. Minik öğrenciler, kâğıt ve naylon torba gibi malzemelerden yapılan kostümleriyle öğretmenlerinin ve velilerinin karşısına çıktı.

Konu hakkında bir açıklama yapan anaokulu öğretmeni Hacer Toprak, ''Atık materyallerin geri dönüşümünü sağlamayı ve çocuklarımızın hayal gücünü geliştirmeyi amaçladık. Öğrencilerimiz, farklı çalışmalar hazırladı. Oldukça heyecanlı olduğunu gördüğümüz öğrencilerimiz için bu etkinliğin unutulmaz bir anı olacağını düşünüyorum.'' dedi.

Etkinliğin şeref misafiri ise ilerlemiş yaşına rağmen çalışmalarıyla ilçenin gelişip kalkınmasına ve yeşil örtüye kavuşmasına katkıda bulunan 85 yaşındaki TEMA Vakfı Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder oldu. Önder’e plaket takdim eden Özel Bahar Koleji Müdürü Mehmet Erdoğan, "Simav’ın TEMA dedesi Ömer Önder’i misafir etmek ve böyle etkinliklerde bulunmak bizi onurlandırdı." şeklinde konuştu. Çevreye duyarlılıkları için Özel Bahar Koleji öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür eden Önder de Müdür Erdoğan’a teşekkür belgesi verdi. Önder, “Bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutlarım. Minik çocuklarımıza, velilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Editör: TE Bilisim