Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor! Mardin’de yok böyle bir dava yaşanıyor!
Tokat Özel İpek Koleji şiir, şarkı ve koro gösterisi tertipledi.

Tokat 26Haziran Kültür Sarayı'ndaki gösteriye Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, İl Emniyet Müdürü Osman Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Özel İpek Koleji Müdürü Hasan Koç, gösteri öncesinde yaptığı konuşmada eğitimin gönül işi olduğunu getirerek “Biz bu yola gönlümüzü yüreğimizi koyduk. Yeni nesillerin dürüst, çalışkan, eğitimli olmaları için elimizden gelen tüm gücümüzle çalışmaktayız. İlköğretim okulumuzda öğrenim gören çocuklarımıza hem kültürel hem de sosyal yönden pratik dersleri vermekteyiz. Biz her öğrencimizin en az bir müzik enstrümanı çalmasını farklı dallarda yetenek sahibi olması konusunda pratik olarak destek vermekteyiz. ” dedi.
Okul Müdürü Hasan Koç’un konuşmasından sonra sahneye çıkan koro birbirinden güzel şarkı, türküleri beraber ve koro halinde seslendirdi. Henüz 2. Sınıf öğrencisi olan miniklerin okuduğu şiirler salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı. Yaklaşık 2 saat boyunca performanslarını sunan minikler salonda bulunanlardan tam not aldı.

Göster sonrası duygularını ifade eden Vali Mustafa Taşkesen ise “Sahneye baktığımızda geleceğimizi görüyoruz. Çocuklarımızın iyi eğitim almaları geleceğimiz adına çok önemli. Çocuklarımızı yetiştirirken gelecekte eğitimli, dürüst ve ahlaklı olmaları adına onlara gerekli eğitimlerin verilmesi çok önemlidir. Burada İpek Koleji öğrencilerinin yapmış olduğu gösteri bizleri son derece mutlu etti. Bazen duygulandık bazen neşelendik fakat en önemlisi çocuklarımızla gurur duyduk. İyi nesillerin yetişmesi adına emeği geçen tüm eğitimcilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim