LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Özel Karabük Fatih Koleji Küçükler Kız Basketbol Takımı, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri “Okul Spor Faaliyetleri”nde il birincisi oldu.

Özel Karabük Fatih Koleji küçükler kız basketbol takımı finalde Karabük Mimar Sinan Ortaokulu’nu 23-14 yenerek turnuvayı yenilgisiz bitirerek şampiyon oldu. Bu sonuçla Özel Karabük Fatih Koleji Karabük’ü Türkiye şampiyonasında da temsil etme hakkı elde etti. Okulumuz, şampiyonluk kupasını, Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’den aldı.

Okulun basketbol antrenörü M. Emrah Kaynar, “Basketbol takımımızla üç yıldan beri sürekli çalışıyoruz. Bunun neticesini görmek bizleri mutlu ediyor. Takımımız tüm maçlarını kazanarak namalup şampiyon olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.” dedi.

Okul Müdürü Suat Bilir ise “Fatih Koleji olarak öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ders başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmaları için her türlü imkanı sunma gayretindeyiz. Alınan bu netice de bunun bir göstergesi. Öğrencilerimize 20-23 Mart 2013’te düzenlenecek bölge finallerinde başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim