LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Diyarbakır Özel Nil Ortaokulu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası spor müsabakalarında büyük bir başarıya imza attı. Nil Koleji, Diyarbakır’daki tüm okulları kapsayan turnuvada masa tenisi ve salon futbolu branşlarında küçükler ve yıldızlar kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak Diyarbakır şampiyonu oldu. Kolej mart ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil etmeye hak kazandı.

Nil Koleji Müdürü Ali Pehlivan, elde ettikleri başarının gayretli ve disiplinli çalışmaların ürünü olduğunu söyledi. Pahlivan, “ Bu başarılarımızı tüm Diyarbakır halkına hediye ediyorum. Okulumuzu disiplinli ve gayretli çalışmalarıyla başarıya taşıyan öğrencilerimize, her an yanımızda olup desteklerini sunan velilerimize, emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Beden eğitimi öğretmeni Fuat Akıncı ise şampiyonluklardan dolayı çok mutlu olduklarını ve Türkiye şampiyonası hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim