Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Özel Nilüfer Eğitim Kurumları'na bağlı okullara giriş sınavına başvurular başladı. Bursa genelinde 7 sınav merkezinde ilçede ise Özel Nilüfer Safvet Koleji’nde gerçekleştirilecek sınava öğrenciler en iyi olmak ve okulun sınıflarındaki sınırlı sayıdaki kontenjanlara yerleşmek için yarışacak.

Okul Müdürü İsmail Göbül yaptığı açıklamada Nilüfer Eğitim Kurumları'na bağlı okullarda giriş sınavına geçmiş yıllarda yoğun bir ilgi olduğunu belirtti. Göbül, şunları söyledi: "Örneğin geçen yıl okulumuza giriş sınavına İnegöl ve Yenişehir'den yaklaşık 1000 civarında öğrenci katıldı. Bu yıl sınava giriş başvuruları 1 Mart 2013-25 Mart 2013 tarihleri arasında sadece www.niluferkoleji.com adresinden online olarak yapılabilecektir. Sınava devlet okullarında ve özel okullarda okuyan öğrenciler katılabilir. Nilüfer'e giriş sınavını 30 Mart Cumartesi günü yoğun ilgiden dolayı üç seans halinde 4, 5 sınıflar 6, 7 sınıflar ve 8. sınıflara yönelik yapılacak. Sınava girip barajı aşan öğrenciler kontenjan durumuna göre okullarımıza kayıt yaptırabilecekler. Sınavda sorular 2012-2013 eğitim öğretim yılının Mart ayının 3. haftasına kadar geçerli olan müfredattan sorulacaktır."

Nilüfer Eğitim Kurumları’nın tamamında bu sınavın yapılacağını belirten Okul Müdürü İsmail Göbül sınavda dereceye giren her kademedeki ilk üçe tablet PC ve yedi öğrencinin de MP5 ile ödüllendirileceğini söyledi.

Göbül, 2013-2014 yılı eğitim öğretim yılında okulun lise kısmını da faaliyete geçeğini ifade ederek, "Şu anda lise binamızın kaba inşaatı bitmiş durumda. Okullarımıza Nisan ayında kayıt yaptıran velilerin bu aya mahsus özel erken kayıt indirimlerinden ve sürpriz hediyelerden de istifade edebilecekler." diye sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim