ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!

Erzurum merkez Palandöken Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki binalarda bulunan asansörlerin yıllık periyodik muayenesi için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladı.



Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile TSE Erzurum Ürün Belgelendirme Bölge Müdürü İbrahim Seyhan asansör denetimini öngören protokole imza attı. Belediye Başkanı Bulutlar, imzalanan protokolle ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin denetim yetkisini TSE’ye verdiklerini söyledi. Bulutlar, “Türkiye’nin güzide bir kuruluşu olarak gerek teknik eleman, gerek alt yapı, gerekse bilgi birikimi olarak kendilerine güveniyoruz. Bundan sonra ilçemizdeki bina sakinlerinin mal ve can emniyetleri teminat altına alınmış olacaktır. Asansör yıllık kontrol hizmetleri 1 yıllığına TSE tarafından denetlenecek olmasından mutluyuz. protokol hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.



        TSE Ürün Belgelendirme Bölge Müdürü Seyhan, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. Seyhan, "Enstitümüz A tipi akredite bir kuruluş olarak Erzurum'daki bütün ilçelerde aynı protokolleri imzalayarak, vatandaşlarımızın sağlığı, can ve mal güvenliği ile ilgili muayenelerle bunların güvence altına alınması gibi standartlarla uygun hale getirilmesine gayret göstereceğiz. Teknik personelimiz ve alt yapımızla TSE olarak Erzurum’da artık asansörlerle ilgili inşallah bir kaza ve problem yaşamayacağız diye düşünüyorum. Palandöken Belediyemizin de bu hassasiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim