Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Ankara’nın Polatlı Belediyesi, 2014 yılında yürürlüğe girecek olan 6360 sayılı Büyükşehir yasası nedeniyle ilçeye bağlı köylerde durum tespiti yapıyor.

    Belediyenin oluşturduğu imar komisyonu, köylerde alt yapı, üst yapı, içme suyu çocuk oyun grubu gibi ihtiyaçları tespit edecek. Komisyon ilk çalışmasına Üçpınar köyünden başladı. Üçpınar köylüleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Yakup Çelik, 2014 yılının Mart ayına kadar ilçedeki tüm köylerin fotoğrafını çekeceklerini söyledi. Çelik, köylerin kaymakamlık aracılığı ile tüzel kişiliklerine ait mal varlıklarını kendilerine bildirdiklerini belirtti.

    Oluşturdukları komisyon ile köy tüzel kişiliğine ait menkul ve gayrimenkullerin tespitini yapacaklarını anlatan Belediye Başkanı Yakup Çelik, “Evsel atık konusunda köyler ne düşünüyor? Hayvansal atıklar konusunda ne düşünüyorlar? Bunları çözmek konusunda ne isterler, sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Sonra bir takım sorularla arkadaşlarımız, muhtarımız ve heyeti bu konuda çalışsınlar. Bu toplantıya katılan arkadaşlarımızın önerilerini şikayetlerini taleplerini dikkate alacağız.” dedi.

Editör: TE Bilisim