MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI! MARAŞ'IN BAĞLARI ÖKSÜZ KALDI!
Mevlit Kandili olması münasebetiyle Tatvan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Bitlis’in Tatvan ilçesinde öğle namazı çıkışı yaklaşık bin kişiye kandil simidi dağıtıldı.

Geleneksel olarak her yıl kandillerde yapılan etkinlik bu yıl Tatvan İbadullah Camii önünde yapıldı. Cami önüne stant kuran polisler hem camiden çıkan vatandaşların kandilini kutladı hem de vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Cami çıkışında kapıda ellerinde kandil simidi kendileri bekleyen polisleri gören vatandaşlar yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Polislerden kandil simitlerini alan vatandaşlarda polislerin kandillerini kutladılar.

"VATANDAŞLAR ETKİNLİKTEN MEMNUN KALDI"

Yapılan etkinliğin önemine vurgu yapan vatandaşlardan Nurullah Tutkun, "Polislerin cami önünde bizleri bekleyip bizlere kandil simidi ikramında bulunmaları bileri son derece mutlu etti. İnşallah bu tür etkinliklerin birliğimizi ve beraberliğimizi daha pekiştireceğini inanıyorum. Ben başta polislerimizin ve tüm İslam aleminin kandilini kutluyorum." dedi.

Vatandaşlardan Zeki Uğuryurt ise kendilerine kandil simidi dağıtan polislere teşekkür ettiğini belirterek, "Kandiller bu tür kaynaşmaları sağlaması açısından önemli günlerdir. Bu günde namaz çıkışında polis kardeşlerimiz bizlere kandil simidi ikram ederek bizlerin kandilini kutladılar, bizlerde onların kandilini kutladık." dedi.

Aydın Balkın isimli vatandaş da "Gayet güzel bir etkinlik oldu. Bizlerin kandilini kutlayan ve bizlere kandil simidi ikram eden polis kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah hep bu tür güzel etkinliklerde buluşuruz. Ve yine en kötü günlerimiz bu kandil günleri kadar güzel olur." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim