TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE! TRABZON'DA TEMEL'İN KARDEŞİNDEN DAHA İLGİNÇ HİKAYE!
Antalya Polis Spor Gücü Kulübü’nün hokey, basketbol, teakvando ve havalı silahlar atıcılık takımı sporcuları, kazandıkları kupaları İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’a takdim etti.

Ziyarette sporun önemine değinen İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, söz konusu faaliyetlerin genç nesillerin kendilerini geliştirme ve geleceğe hazırlamada rolünün büyük olduğunu söyledi. Sporun kötü alışkanlıklarla mücadelede de etkili olduğunu ifade eden Sağlam, başarılı sporcuları tebrik etti.

Antalya Polis Gücü Sporcuları son altı ayda katıldıkları müsabakalarda, tekvando branşında 3 altın, 2 gümüş, 9 bronz madalya kazandı. Buna göre basketbol branşında ise; küçük erkekler, gençler ve kızlar kategorilerinde yarı final maçları oynayarak başarı elde etti. Antalya Polis Spor Gücü Sporcuları, atıcılık branşında büyük bayanlar kategorisinde 1 altın madalya ve Türkiye birinciliği kupasını, bu kategoride takım olarak Türkiye ikinciliği kupasını ve gümüş madalyayı, büyük erkekler kategorisinde 1 bronz madalya ve üçüncülük kupasını aldı. Hokey branşında da 16 yaş erkek takımı Türkiye ikincilik ve 21 Yaş Altı Bayanlar Takımı da Türkiye üçüncülük kupalarını kazandı. Antalya Polis Spor Gücü Hokey Takımı milli takıma 12 sporcu gönderdi.

Editör: TE Bilisim