Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümü kutlamaları kapsamında Vali Celalettin Cerrah’ı ziyaret etti.

        Ziyarete İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Erol, Komiser Çetin Çöllü ve polis memuru Arzu Aydın ile birlikte gelen İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Vali Cerrah’a Polis Haftası kutlamalarında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

        Osmaniye’de bin 600’ün üzerinde polis memuru bulunduğunu kaydeden İl Emniyet Müdürü Ceren, 240 kişiye bir polis düştüğünü ve Osmaniye’nin Avrupa standartlarına göre iyi durumda olduğunu söyledi.

        Vali Celalettin Cerrah ise Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıldönümünü kutlayarak, “Osmaniye’nin il merkezi ve ilçelerinde Polis Teşkilatımız huzur ve güveni sağlıyor, kanunları uyguluyorlar. Kırsal kesimlerde de Jandarmamız aynı görevi yapıyor. Her iki teşkilatımız da köklü teşkilatlar. Polis Teşkilatımız 168 yıldır Türk milletine hizmet etmekte, asayişi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamakta. 168 yıldır canla başla çalışan Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Allah polisimizi ve jandarmamızı korusun ve bu huzurlu günlerimiz kesinlikle bozulmasın.” diye konuştu.

        Polis Teşkilatı mensuplarının ne kadar zor bir görev yaptıklarını bildiğini de kaydeden Vali Cerrah, “Polislik şerefli ve gururlu bir görev. Bu nedenle Emniyet Teşkilatımızı böyle bir görev yaptıkları için kutluyorum." dedi.

        Vali Cerrah, başta İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren olmak üzere tüm Osmaniye Emniyet Teşkilatı mensuplarına da Osmaniye’de huzur ve güven ortamı sağladıkları için teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim