Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı Bariyerlere saplandı! İstanbul güne 'kilit trafik' ile uyandı
Seyhan Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı' kapsamında 'Bu Toprağın Sesi' temalı ilginç ve renkli bir konser programı gerçekleştirildi. Etkinlikte 5 ayrı dilde ezgiler seslendirildi.

Adana'da başlayan portakal Çiçeği Karnavalı birçok etkinliğe sahne olurken Seyhan Belediyesi'nin kendi bünyesinde gerçekleştirdiği programlar da vatandaşlardan ilgi görüyor. Gün boyu karnaval alanında yapılan etkinliklerin yanında akşamları ise farklı konserler düzenleniyor. Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde 'Bu Toprağın Sesi' temalı ilginç ve renkli bir konser programı gerçekleştirildi. Beş ayrı dilde ezgilerin seslendirildiği konserde Ayhan Yılmazer, Murat Özmü, Soner Gülal, Onur Özsolak, Birsel Şenel, Sümran Fettahlıoğlu ve Esra Uğureli sahne aldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, karnavalın Adana'nın tanıtımına önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek Adana'ya katkı koyan tüm organizasyonlara ve etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Karalar, "Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında her gün farklı farklı etkinliklerle bir araya geliyoruz. Bu karnavala önem veriyoruz. Biz göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kültüre sanata önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Karalar'ın konuşmasının ardından koro kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Editör: TE Bilisim