ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR! ELAZIĞ BELEDİYESİ BU HAKSIZLIĞI DÜZELTMELİDİR!
Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "2013 yılında toplam 55 bin ton sıcak asfalt, 100 bin metrekare de emisyon asfalt yapmayı planlıyoruz." dedi.

Zonguldak Ereğli Belediyesi tarafından 2013 yılı asfalt döneminde 55 bin ton sıcak asfalt 100 bin metrekare emisyon asfalt yapılacak. Başkan Yardımcısı Nezih Anıl başkanlığındaki teknik ekip Başkan Posbıyık’a asfalt yapılacak yerler ile ilgili brifing verdi. Karadeniz Ereğli Belediyesi 2013 asfalt döneminde kentin 31 Mahallesi’nde asfalt yapılacak yerleri belirledi. Başkan Yardımcısı Nezih Anıl başkanlığında kurulan ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert, Şantiye Şefi Altuğ Dökmeci ve Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca’dan ekipler mahalle muhtarları ile birlikte bütün mahallelerdeki cadde ve sokakları gezerek oluşturdukları asfalt yapılacak alanlar hakkında Başkan Posbıyık’a harita üzerinde brifing verdiler.

Başkan Posbıyık, 2013 yılında belediye sınırlarına yeni katılan mahalleler dahil asfaltsız yer kalmayacağını belirterek şunları söyledi: "Nezih Anıl başkanlığındaki ekiplerimiz o mahallenin muhtarını da yanlarına alarak bütün Ereğli’yi sokak sokak cadde cadde gezdiler ve asfalt yapılacak alanları tespit ettiler. Belediye olarak 2013 yılında toplam 55 bin ton sıcak asfalt, 100 bin metrekare de emisyon asfalt yapmayı planlıyoruz."

Editör: TE Bilisim