LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Adıyaman Üniversitesi’nde Kızılay, Yeşilay, Sağlık Öğrenci Toplulukları ve Türk Kızılay’ı Gaziantep Bölge Temsilciliği işbirliğiyle “Adıyaman Üniversitesi Hayat Veriyor” adlı kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Kampanyaya Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’de destek verdi.

Eğitim Fakültesi önünde yer alan Türk Kızılay’ı kan bağışı TIR'ında gerçekleştirilen kampanyaya destek olmak için Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü de kan bağışında bulundu. 11-14 Mart 2013 tarihlerinde sabah 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında devam edecek olan kan bağışı kampanyasına akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
“Adıyaman Üniversitesi Hayat Veriyor” kampanyasıyla ilgili konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "Kan bağışında bulunan personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Fırsat bulanların kan vermesi hem kendi sağlıkları hem de kan ihtiyacının karşılanması açısından çok önemli. Aslında kan verebilmek bir mutluluktur. Çünkü eğer sağlıklıysanız kan verebiliyorsunuz." dedi.

Editör: TE Bilisim