LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Pursaklar Aile Yaşam Merkezi’nin Çocuk Kulübü üyeleri, TBMM’yi ziyaret ederek, Meclis'in işleyişi hakkında bilgi aldı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, üyeleri için etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten Pursaklar Aile Yaşam Merkezi eğitmenleri, ilkokul öğrencilerinden oluşan bir grup üyesi ile yasama çalışmalarının hangi şartlarda yapıldığını izlemek üzere TBMM’yi ziyaret etti.

Meclis girişinden itibaren bir rehber eşliğinde ziyaretlerini sürdüren Pursaklar Aile Yaşam Merkezi üyeleri, 1 ve 2. Meclis hakkında kısa bilgi aldıktan sonra TBMM’nin 'Yapım aşamaları, düzeni, çalışma prensipleri' hakkındaki detayları öğrendi. Meclis'teki tüm konuşmaların kayıt altına alındığı ve kayıt harflerinin şekilli birer alfabeden oluştuğu bilgisini şaşkınlıkla karşılayan üyeler, 'Halk Locası' denilen özel bölümden, Meclis salonunu inceleyerek, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim