LAVANTA KOKULU KÖY LAVANTA KOKULU KÖY
Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tanıtım Topluluğu tarafından ‘Yarınlar Ümit Olacak’ adlı SODES projesi kapsamında stand-up gösterisi düzenlendi. Recep Demirkaynak’ın yaptığı stand-up gösterisi Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonunu’nun tamamını dolduran öğrenciler tarafından keyifle izlendi.

Sahneye çıktığı andan itibaren izleyicileri güldürmeye başlayan Recep Demirkaynak, büyük beğeni topladı. Günlük hayatta karşılaşılan toplumsal sorunları mizahi bir dille eleştiren Recep Demirkaynak, hayatın eğlenceli taraflarını seyirciyle paylaştı. Toplumda yerleşmiş çeşitli sorunlara eleştirel bakış açısıyla yaklaşan Demirkaynak, yaptığı taklitlerle de salonu dolduran izleyicilerin beğenisini kazandı. Gösteriyi; Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Kahveci, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci izledi.

Recep Demirkaynak, gösterisine başlamadan önce Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Demirkaynak, Adıyaman Üniversitesi’nde stand up yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise yapacağı gösteri ve ziyareti için Recep Demirkaynak’a teşekkür ederek, Cendere Köprüsü simülasyonu takdim etti.
Editör: TE Bilisim