İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor İETT’den zam açıklaması: Biletler maliyeti karşılamıyor
Antalya'nın Finike ilçesinde sahne alan ilahi gurubu görenlerin takdirini topluyor. Roman vatandaşlardan oluşan ilahi grubu birbirinden güzel seslendirdikleri ilahilerle gönülleri mest ediyor.
Finike Kültür Sanat Eğitim Yardımlaşma ve Hizmet Derneği'nin (EMSEY) organize ettiği porgram yoğun ilgi gördü. Yeşilyurt Düğün Salonu tıka basa doldu. Katılımcıların heyecanla izlediği program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra geceye Antalya'dan misafir olarak katılan Hadim İlahi Grubu birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Programa konuşmacı olarak katılan İlahiyatçı Mahfuz Yılan 'Günah ve Tövbe' konulu konferans verdi. Hatip, ne kadar günah işlenirse işlensin Allah'ın rahmetinin çok geniş olduğunu hatırlattı.
Organizasyonun en ilgi çeken yönü ise Roman vatandaşlardan oluşan ilahi grubu oldu. Haydar Toktaş, Duran Çetin, Mesut Çelikkıran ve Mustafa Uysal'dan oluşan Yuvalı İlahi Gurubu büyük alkış aldı. Söyledikleri ilahilerle salonu coşturan grup büyük beğeni topladı. 1571 isimli şiiri söyleyen minik Nuriye ise dakikalarca ayakta alkışlandı.
Programa Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, MHP Teşkilat Başkanı Arif Ertuğ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim